Sensi massage Utrecht

Sensi-therapie begint met het goed lezen van uw klacht. Om uit te vinden waar de disbalans zit, en om de Sensi-therapie behandeling te beginnen, bedenk je een soort probleem dat je graag opgelost zou zien. Wees specifiek, zeg bijvoorbeeld dat je graag zou zien dat je blaasfunctionaliteit toeneemt.

U zult merken dat uw symptomen zijn veranderd. Over het algemeen zullen ze lichter, minder pijnlijk of minder invaliderend zijn. Als u er nog steeds niet zeker van bent, kunt u de Allen-methode van Sensi-therapie proberen, waarbij de zenuwbanen en lichaamsdelen die betrokken zijn bij blaasaandoeningen worden ontlast.

Op dit punt moet u uw sessie met uw arts bespreken om de ideale duur van de behandeling voor u te bepalen. Hoewel alles afhangt van uw symptomen, hebben de meeste patiënten tussen 30 minuten en een uur nodig voor de sessie. Het werkelijke aantal sessies hangt af van de persoon. Sommigen vinden dat ze meerdere sessies nodig hebben, terwijl anderen één tot drie sessies nodig hebben.

Er zijn verschillende Sensi-therapieproducten verkrijgbaar om je te helpen tijdens je sessie. De meeste zijn verkrijgbaar in poedervorm. Deze Sensi-Prep producten zijn een gemakkelijke manier om uw Sensi-therapiebehandeling te visualiseren. Zodra u uw gegevens correct hebt ingevoerd, kunt u klikken op de Sensi-Prep print-outs of op het betreffende product op de website.

Sensi-therapie is gunstig voor de behandeling van de meeste blaasaandoeningen. Deze behandelingsmethode wordt ook wel functionele therapie genoemd. Functionele gezondheid is een belangrijk onderwerp van onderzoek. Sensi-therapie is een van de meest effectieve onderzoeksbewezen manieren om mensen te helpen herstellen van ziekten en andere gezondheidsaandoeningen. Als je last hebt van blaasproblemen, kun je zeker baat hebben bij de Sensi-therapeut.

Enkele van de voordelen van Sensi-therapie zijn de volgende:

o Het is gemakkelijk om Sensi-therapie te beoefenen, omdat er geen speciale apparatuur nodig is. Behalve het oefenen van de technieken, is er verder niets extra’s te doen.

o Sensi-massage helpt bij het corrigeren van de uitlijning en de functie van uw blaas. Dit betekent dat uw blaas beter voor u zal werken.

o Het helpt om het centrale zenuwstelsel te verjongen, wat zal leiden tot een betere controle over uw blaas.

o Het helpt om stress, angst en depressie te verminderen. Een positieve instelling doet wonderen in iemands leven. Het houdt de geest en het lichaam gezond.

o Natrium met hoge afgifte helpt de symptomen van incontinentie te verminderen.

o Het chronisch beensyndroom is een van de meest voorkomende oorzaken van blaasontstekingen. Natrium is de belangrijkste oorzaak van dit probleem.

o Het kan zenuw gerelateerde pijn en ontsteking effectief verminderen.

o Het is een effectieve behandeling voor urinewegaandoeningen.

o Het kan helpen om voedselallergieën te verminderen of te elimineren.

o Het kan helpen om schimmelinfecties te voorkomen.

o Het kan helpen om urineweginfecties te verminderen of te elimineren.

o Het kan helpen constipatie te verlichten.

o Het kan patiënten helpen die katheters gebruiken.

o Het is pijnloos en kan poliklinisch worden uitgevoerd.

o Het is niet-invasief en volkomen veilig.

o Online en fysieke winkels verkopen Sensi-Prep producten van hoge kwaliteit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.