Kapper Spijkenisse

 

Droge shampoo shampoo:

Het is niet nieuw om tegenwoordig shampooflessen te zien, maar veel mensen kennen nog steeds niet de toepassingen van dit 3e millennium product. In het begin van de jaren 70, toen Keratine werd ontdekt als een doeltreffend natuurlijk ingrediënt voor haarverzorging, werd dit product “Skeratine” of “Keratine” genoemd en werd het op de markt gebracht als een product dat je thuis kon gebruiken. De formule was samengesteld uit back to basic ingrediënten, waaronder amandelolie. Keratine is een vezelig scleroproteïne dat voorkomt in de wol van dieren, en afkomstig is van de huid van een schaap of een kalf.

Keratine is een eiwit dat voorkomt in onze huid, nagels, tanden en haren en dat deze gebieden helpt te verrijken en te verzorgen. Ons haar en onze nagels zijn bijzonder rijk aan dit element omdat ze maar één keer per maand groeien. Keratine is ook aanwezig in onze huid en het helpt ook om onze huid strak te houden. Door zijn eigenschappen is keratine een van de belangrijkste bestanddelen van onze huid, haren en nagels. Dit vezelige scleroproteïne is ook gebruikt als actief ingrediënt in Afrikaanse Amerikaanse haarverzorgingsproducten. Net als andere glansversterkers wordt keratine ook door onze huid geproduceerd. Zowel vet haar als hoofdhuid kunnen door dit product worden aangetast, dus een reinigende shampoo met keratine zou moeten helpen om de vettigheid te verwijderen die soms ontstaat bij gebruik van andere glansversterkers.

Afro-Amerikaanse haarverzorgingsproducten kunnen ook rechtstreeks op het haar worden aangebracht en gladgestreken. Dit wordt gedaan met de vingers of een kam in een cirkelvormige beweging. Deze actie activeert de klieren die talg (natuurlijke haarolie) produceren in de hoofdhuid. Afhankelijk van de lengte en dikte van het haar kan de substantie in de haarschubben terechtkomen en de veroudering van het haar versnellen. Haarverzorging met keratine moet worden voortgezet totdat het product uit het haar is verwijderd.

Er zijn tegenwoordig verschillende haarverzorgingsproducten die keratine bevatten. Het gaat onder meer om haarverzorgingsshampoos, haarmaskers, uitwasbare conditioners en behandelingsoplossingen. Keratineshampoo en keratinebehandelingsoplossingen zijn ook verkrijgbaar in veel salons en kuuroorden. Veel van deze producten zijn gericht op het verbeteren van het volume en de dikte van het haar.

De assistenten van de meeste kapper moeten in staat zijn het juiste merk haarproducten aan te bevelen die gezond zijn voor de lokken. Keratineproducten zijn duurder dan andere alternatieven, maar de meeste salons zullen ze graag aan hun klanten aanbevelen. Professionals kunnen ook een strengtest uitvoeren om te zien of het haar baat heeft bij keratine of niet. Keratine is zeker goed voor het haar en als er meer keratine aan de haarschacht wordt toegevoegd, zal het er zeker glanzender uitzien.

Keratine is zeker een stof die goed kan zijn voor Afrikaans Amerikaans haar. Keratine shampoo en keratine behandelingsoplossingen kunnen de gezondheid van ons haar veranderen en ook de gezondheid van onze hoofdhuid. De meeste Afro-Amerikanen geven elke maand honderden dollars uit aan salonbezoeken om hun haar te laten fixeren en straighten. Deze behandelingen kunnen schadelijk en zeer schadelijk zijn voor het haar. Met onze huidige technologie zijn er nu een heleboel producten die Afro-Amerikaanse vrouwen en meisjes kunnen helpen met hun haarproblemen.

Deze haarproducten kunnen ook worden gebruikt om het haar steil te maken en pluizig haar te voorkomen. Veel vrouwen beseffen niet dat in de winkel gekochte producten al schadelijk zijn voor hun haar. Veel producten bevatten chemicaliën die de proteïnen die de haarschacht vormen afbreken. Het haar wordt zwakker en de voedingsstoffen die het gezond maken worden eruit gehaald. Dit kan leiden tot droogheid, broosheid en een gebrek aan glans.

Lees meer:

Kapsalon Spijkenisse

Kapsalon Oud Beijerland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.