Extensions zetten

Technologie heeft altijd een grote rol gespeeld om vrouwen een beter gevoel over zichzelf te geven. Weet je nog toen de catwalks alle kleuren van de regenboog hadden en de jurken aan het plafond hingen, zodat niemand kon zien of het model voor haar extensions had betaald of niet? Ze denken dat ze er beter uitzien. Een waarschuwing is echter altijd belangrijk. Hairextensions zijn niet een one size fits all. De meeste mensen kunnen zich niet de ongelooflijke prijzen veroorloven die voor deze extensies worden gevraagd, dus voordat je je gang gaat en dat zijdezachte haar gaat “decoderen”, moet je eerst de deskundigen, de distributeurs en de salons/ateurs die dit verkopen controleren. Er zijn tal van prachtige foto’s van mensen met extensies over de hele wereld, dus neem een kijkje.

Een andere geweldige manier om een nieuwe look te krijgen, of het nu kort, halflang of lang is, is om je haar te kleuren. Je kunt dit thuis doen of bij een haarstylist. Als je kleur wilt proberen, zorg er dan voor dat je een aantal belangrijke adviezen in acht neemt. Ten eerste, wees je bewust van je haarkleur. Wat is je beste kleur? Hoe ziet die eruit in lichte, medium en donkere tinten? (Kies drie kleuren uit elke categorie)

Zorg ervoor dat je kleurspecialiste precies weet hoe ze je hairextensions moet kleuren. De verkeerde kleur kan er onhandig of onnatuurlijk uitzien. Bijvoorbeeld, hairextensions van een donkere kleur, zullen er niet zo goed uitzien als hairextensions van een lichte kleur. Het is zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat de juiste kleur wordt gekozen.

Wees bovendien onbevooroordeeld over de verschillende methodes van hairextensions. De goedkoopste methode is zeker de tijdelijke methode, maar met de blijvende kosten van het uittrekken van de hairextensions. Het is op zijn minst een eenmalige uitgave. De andere methodes om uw haar te verlengen zijn meer permanent. De bovenstaande cijfers omvatten de kosten van de aankoop van haarextensies, de kosten van de aankoop van echte human hair extensions (duurt ongeveer $ 500 per maand) en de kosten van de aankoop van synthetische hair extensions (duurt ongeveer $ 200 – $ 400). De extra kosten voor het hebben van de Remy extensies gedaan in een salon, en de extra kosten van het hebben van hen professioneel vast.

Zelfs met de aankoop van de clip-in extensies, die kost je iets minder dan $ 100, zult u in staat zijn om een lang kapsel hebben. De clip-in extensies zal duren slechts een paar dagen. Echter, als je de clip-in extensies te kopen via een gerenommeerde online winkel, zult u in staat om een aantal ernstige geld besparen. Een van de redenen is dat de clip-in extensies kunt u uw haar professioneel vast, die bespaart u tijd en geld.

Dus, nu heb je besloten dat je een clip-in haarverlenging wilt. Wat nu? In principe zijn er twee verschillende manieren waarop clip-in hair extensions kunnen worden toegepast. Een daarvan is met behulp van een clip die is bevestigd aan het haar door middel van een kleine kraal. De clip-in hair extensions zijn perfect voor een avondje uit in de stad, of voor een speciale gelegenheid zoals een diploma-uitreiking of prom. Ze zijn goedkoop, en u kunt ze bevestigen wanneer u maar wilt.

De andere methode wordt de “far-wynd strip” genoemd. Dit is een strook van ongeveer 1/8 inch breed, exclusief de kralen, die aan de far-wynd strip wordt bevestigd en in de extension track wordt geschoven. Deze methode is ideaal voor diegenen die van nature een klein beetje rond je haarlijn hebben. Het kleine beetje geeft je extra gevoeligheid bij het kammen of borstelen van je haar. Het maakt het ook gemakkelijker om je haar te stylen en te wassen. De far-wynd strips zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, waaronder 1/8 inch, 1/4 inch en 1/2 inch.

 

lees meer:

 

Haar vlechten met nep haar

Afro kapper Breda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.