Tandpolijsten in het nieuws

De laatste jaren is er veel aandacht voor cosmetische tandheelkunde. Hierbij gaat het om de dagelijkse verzorging van uw gebit. Rimpels kunnen worden weggeknipperd. Emailvlekken kunnen worden verwijderd. Indien nodig is verkleuring en verkleuring van de tanden mogelijk. In de afgelopen jaren is het bleken van tanden noodzakelijk geworden. Vaker wel dan niet bruin of grijs tanden is een bewijs van de opbouw van tandplak. Grijze tanden zijn genetisch bepaald. Hoe grijzer de tanden zijn, (hoe zwaarder het glazuur) hoe ouder ze zijn. Dan is het glazuur dunner en gaat het sneller kapot. Grijze tanden kunnen worden gebleekt. Er zijn nu verschillende soorten tanden bleken. Er zijn er die waterstofperoxide en bleekmiddelen gebruiken. Photofacial is zo'n product.

In de afgelopen jaren is er een opkomst van het bleken van tanden. Dit omvat tanden bleken met carbamideperoxide. De oxidanten verwijderen de vlekken en verminderen de hoeveelheid vlekken. Er is een trend om bleekmiddel op basis van idiolperoxide te gebruiken. Het zijn theinalabrome-bevattende bleekmiddelen, zoals carbamideperoxide-bevattende tandbleekmiddelen. Een alternatief voor anabrombevattende bleekmiddelen is het tiarectinebevattende bleekmiddel.

Sommige producten voor het bleken van tanden zijn ontworpen om thuis te gebruiken. Optimale resultaten kunnen echter worden verkregen wanneer u gebruik maakt van een professionele tandartspraktijk.

Naarmate de leeftijd toeneemt, kan het proces van het bleken van tanden worden versneld. Steeds meer mensen zorgen beter voor zichzelf door een bezoek aan spa's en schoonheidssalons. Ze kopen bleekproducten. Ze zijn zich er echter van bewust dat deze producten geconcentreerde chemicaliën bevatten die de tanden kunnen beschadigen of enig ongemak kunnen veroorzaken.

Gezonde tanden zijn het belangrijkste aspect van een mooie glimlach. Neem deze eenvoudige maar belangrijke stappen op in uw dagelijks leven:

De hierboven genoemde stappen zullen u altijd helpen om die perfecte glimlach te bereiken. Elke dag moet je deze producten met zorg aanbrengen en je zult in een mum van tijd die mooie glimlach bereiken.

Tandenbleekborstels

Blazen op natte tanden

poetsen voordat je je tanden poetst

fluitend tussen de borstel

stel voor om af en toe je tanden te poetsen

regelmatig poetsen

kwijlen

contouren

borstelen vanaf de voorkant

naar achteren

overspray met de borstel om eventuele druppels uit de mond op te vangen

toepassen op de wortel

de avond ervoor pijn

gebruik sterke lijm om de strips te bevestigenAls u uw tanden poetst, denk er dan altijd aan om in dezelfde richting te poetsen en de tanden uit elkaar te halen. Ongeacht in welke richting u uw tanden wilt poetsen, poets altijd van het tandvlees naar de wortel. Of het nu een beetje zacht of sterk gaat, zorg ervoor dat je de tanden in dezelfde richting poetst voor een gelijkmatige verdeling van het product.

Er zijn ook enkele eenvoudige regels die u zullen helpen om die stralende glimlach te bereiken.

Vermijd een monddroger. Als uw mond droog is, begint u voedsel terug in uw buik te duwen; hierdoor wordt je buik groter. Vergeet hierna niet je tanden te poetsen.

Als je goed voor je tanden zorgt, zie je dat. Je krijgt glanzende tanden en hierdoor zie je er gezonder en gelukkiger uit. Vergeet niet te poetsen nadat je je gezicht hebt gewassen.

Als je veel verse groenten en fruit eet, helpt het om je tanden mooi te houden. Ze zullen zeggen: "Eet je groenten en fruit."

Schoonheidsproducten die u misschien wilt kopen

Om gezonde en glanzende tanden te garanderen, kunt u deze basisschoonheidsproducten overwegen.

Colgate Simply White Night

Dit product is ontworpen om op alle huidtypes te werken. Het heeft een mooie fruitige geur en het is erg wit. Het is heel gemakkelijk aan te brengen en je kunt het gewoon onder je slaap stippen om het gemakkelijk te onthouden.

De sleutel ligt echter bij het wit. Als het niet wit is, kan het je tanden verkleuren.

Het is het beste om het 's avonds voor het slapengaan aan te brengen.

Grijs haar bedekken

Als je grijs wordt en nog nooit een bezoek aan de salon hebt gehad, dan kun je overwegen om je grijze haar te bedekken met een gedocumenteerde kleur. Probeer het te zien als het bedekken van het grijs dat van nature op je hoofd groeit.

Deze hoes zal je hoofd grijs maken en je moet rekening houden met de impact ervan op je uiterlijk. Als je ouder wordt en nog nooit een bezoek aan de stylist hebt gehad, moet je nadenken over welke look je krijgt. Een grijze hoes kan eruitzien als grijzend haar en je er zelfs ouder uit laten zien.

Hoewel dit een haalbare optie is, kunnen de meeste vrouwen tussen de vijfendertig en zestig misschien niet de perfecte kleur vinden.

vervaagde witblonde haarhoezen die bij jongere mensen passen, zien er misschien stijlvol en verfijnd uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.