Chicano tattoo

Ooit van Chicano tattoo gehoord? Hoewel ze niet gebruikelijk zijn, komen ze wel voor. Enkele veel voorkomende soorten tatoeages zijn, maar zijn niet beperkt tot:

  • Laser tattoo
  • Acryl tattoo
  • Chemisch-zilver
  • Tattoo cover
  • Stappen voor genezing

Laser Tatoeage

De huid van elke persoon is uniek, net zoals elke persoon uniek is. Sommige mensen hebben een lichte huid terwijl anderen een donkere hebben. ligurfts – de kleine stukjes losse huid die aan het huidoppervlak hangen – zijn niet beperkt tot één ras, etniciteit, of zelfs geslacht.

Dus hoewel lasers voor elke persoon kunnen werken, garanderen ze geen resultaten. Zelfs voor mensen met een blanke huid zijn de resultaten misschien niet blijvend. Hoewel tatoeages tot de langst blijvende tatoeages behoren, kunnen ze onmogelijk te verwijderen zijn.

Hoewel er geen manier is om mensen met een lichte huid het donkerder pigment te laten zien, zijn er wel manieren om mensen met een donkere huid de lichtere kleur te laten zien. Een minerale inkt is een mogelijkheid, omdat deze zowel zwart als bruin kan zijn. Als alleen lichtbruine inkt werd gebruikt, dan zouden mensen met een bleke huidskleur een groenige tint aan hun tatoeages kunnen geven.

Maar zelfs als alleen de inkt zwart is, kan deze gemakkelijk worden onderscheiden van een traditionele Japanse stijl waar de ontwerpen inktzwart zijn. Alles wat transparant is, zal er bij gebruik van schillen afwassen. Hoewel dit moeilijk te hanteren kan zijn bij het verwijderen van tatoeages thuis, zijn er speciale hulpmiddelen voor het verwijderen van tatoeages en thuis.

Chemische activeringsmiddelen

Inkt die een schadelijke combinatie van chemicaliën bevat, zoals dihydroxyaceton en dibutylftalaat, kan allergische reacties veroorzaken. Deze stoffen zijn te vinden in veel cosmetische artikelen zoals nagellak. Als je deze stoffen zelf hebt getest, weet je dat ze je huid een onnatuurlijke oranje kleur kunnen geven en andere gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.

Daarom moet je bij het kopen van inkt op zoek gaan naar een organische kleur in plaats van zwart of bruin. “Elke kleur die op het etiket als organisch wordt aangeduid is veilig,” zegt Dr. Hilation. In plaats van de tatoeage te bedekken met lagen kleding, kun je ook kleding dragen die het gebied bedekt. Stop met het polijsten van de tatoeage; hierdoor zal de inkt meer opvallen.

Ten eerste, schrob niet te hard, echt niet. Misschien wil je de bovenste lagen van de huid verwijderen, maar laat net genoeg zitten om de tatoeage bedekt te houden. Je wilt niet te diep in de tatoeage gaan. Zorg er vervolgens voor dat je de aanbevelingen op de verpakking nauwkeurig opvolgt. Sommige tatoeageverwijderingssets raden verdovende gel aan als u zich zorgen maakt over pijn. Volg deze aanwijzingen zorgvuldig op om zo min mogelijk ongemak te veroorzaken.

Een tatoeage thuis verwijderen

Soms is een eenvoudige thuis-peeling echter niet voldoende om de inkt te verwijderen. Dan wil je misschien een meer permanente oplossing overwegen. Er zijn een aantal opties die u kunnen helpen de resterende inkt te verwijderen.

Een professional kan de resterende inkt verwijderen na een professionele toepassing. U kunt de procedure laten uitvoeren in een kuuroord of u kunt naar huis komen. Er zijn een aantal diensten die je thuis kunt laten doen.

Vergeet echter niet dat een tatoeage moeilijk te verwijderen kan zijn. Overweeg dus alle opties voordat u een verwijderingsmethode kiest.

Wanneer je een methode kiest die het beste werkt voor jouw specifieke tatoeage, houd er dan rekening mee dat het waarschijnlijk een proces zal zijn dat meerdere bezoeken zal vereisen. Als je je zorgen maakt over de pijn die het met zich meebrengt, zorg er dan voor dat je een methode zoekt die pijnloos en veilig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.