Kapper Ede

De term barbershop werd voor het eerst gebruikt in 1755. Voordien werd het knippen van haren uitsluitend in de kapsalon uitgevoerd, en gebeurde het knippen bij toeval. De winkel had nooit enige macht of wil om het werk uit te voeren.

De kappers van vroeger waren ook voetchirurgen en tandartsen. Zij lapten niet alleen wonden, maar kweekten en bewerkten ook botty-plastie, pedicure, en dergelijke. De macht van de barbier groeide met het verstrijken van de tijd. Met uitzondering van de chirurgijns waren de barbiers de onmisbare vriend van de chirurgen op het gebied van chirurgie, tandheelkunde en bacteriologie. De oude kappers technieken werden naar voren gebracht door Kolonels die op hun beurt de kennis verder brachten. De kunst van het afsnijden en terugtrekken van vlees, evenals het kloppend stuk in de buis voor het scheren werden geboren als een specialisatie.

Toen de Britten het belang van deze dokters van de kapperszaak inzagen, werden de plastische chirurgen uit de chirurgijnsziekenhuizen losgemaakt en werden de juiste voorgangers in de kapperszaken opgenomen. De Britse chirurgen konden hun patiënten beter van dienst zijn en werden aangemoedigd om meer interventiekamers te creëren. Al snel waren de chirurgen gevestigd in grotere steden, zoals Londen. In het begin was de kapperszaak de plaats waar mannen naartoe gingen voor zowel haarknippen als cosmetische chirurgie. Maar al snel werden tandartsen en oogheelkundigen aan de lijst van specialisten toegevoegd.

Momenteel zijn er ongeveer twaalfduizend chirurgen in het VK en een gemiddelde van ongeveer een half miljoen chirurgen. Een percentage van deze chirurgen werkt in een gespecialiseerd ziekenhuis, in sommige gevallen. Maar, in tegenstelling tot andere medische specialismen, is de ervaring van een chirurg van essentieel belang bij de aanpak van een probleem van ontharing. In feite is ervaring een van de belangrijkste goederen op dit gebied. Verschillende kappers geven ons tips over hoe we de juiste chirurg kunnen kiezen. Voor de meeste chirurgen is hun wervelkolom van invloed op het soort patiënten dat zij kunnen behandelen en herstellen. Als een patiënt geen ervaren chirurg heeft, kunnen zich bij gelegenheid gevaren voordoen zoals bloedvergieten, overmatige bloedingen, infecties, slechte reacties op geneesmiddelen en anesthesie.

Voor de meeste chirurgen is de prioriteit het herstellen van de functie, niet het creëren van perfectie. Perfectie betekent een efficiënt product. Perfectie in chirurgie leidt vaak tot complicaties in de praktijk en een verminderde kwaliteit van leven. De meeste mensen houden vast aan het model van ontharen met een laser. In deze methode produceert een laser slechts een spectrum van lichten in tegenstelling tot een continue laserstraal. Om precies te zijn kan de laserstraal tot enkele millimeters diep doordringen. De door de laser geproduceerde stralen worden geabsorbeerd door de donkere materie, d.w.z. de haarfollikel. De behandeling is meestal een poliklinische procedure die minimaal 45 minuten in beslag neemt. De nawerkingen van het proces omvatten zwelling, korstvorming, branderig gevoel en roodheid. De roodheid kan tot 24 uur aanhouden.

De lasersystemen are realized als veilige therapeutische modaliteit voor het verwijderen van ongewenst haar en de Chirurgische Technieken voor de Verwijdering van Haarscal pencils worden meer en meer populair deze hulpmiddelen zijn nuttig in het richten van het haarfollikel waarbij de huid beschadigd wordt. De stralen in de handen van een ervaren chirurg zal minimaal getuige van de donkere pigmentverbranding. In het geval dat uw huid donker is, zult u meerdere behandelingen nodig hebben om een bevredigend resultaat te verkrijgen.

Elektrolyse is een andere methode die wordt gebruikt voor permanente haarvermindering. Bij deze methode wordt een fijne naald in het haarzakje gestoken. Door de naald wordt een lichte elektrische stroom geleid om de cellen die verantwoordelijk zijn voor de haargroei te beschadigen. Hiervoor is een operatie onder toezicht van een specialist nodig. Het is een langdurig proces, waarbij minimaal 30 sessies nodig zijn om het proces te voltooien.

 

lees meer:

Thuiskapster

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.