Wenkbrauw lift kit

 

Wenkbrauwlift concentreert zich op het liften van de wenkbrauwen als de boosdoener die verantwoordelijk is voor het creëren van de aantrekkelijke, wakkere gelaatstrekken die we allemaal willen. Het is een relatief eenvoudige ingreep die slechts een paar dagen downtime vereist. Dat is het ook:

Wenkbrauwtransplantatie – Wenkbrauwlift

De arts tilt de wenkbrauwen op en lijnt ze uit op dezelfde hoogte als de neusbrug. De arts gebruikt een van de vele soorten injecties om fronsrimpels en rimpels glad te strijken. Deze ingreep kan mogelijk verlichting brengen voor ernstige fronsrimpels, die voorkomen bij veel patiënten die te weinig huid hebben en te veel verslapping op andere plaatsen.

Wenkbrauwcorrecties Bij deze ingrepen, ook wel wenkbrauwliften of hoofdhuidliften genoemd, worden de wenkbrauwen opgetrokken en worden de wenkbrauwen ontdaan van rimpels of verslapte banden. Er zijn ook enkele topische preparaten verkrijgbaar die hetzelfde doel dienen.

Facelift

Facelifts worden ook wel eens halslifts genoemd, omdat ook de hals met het ouder worden afneemt. Het is de achterkant van de hals, met name de bovenhals, die de meest duidelijke tekenen van veroudering vertoont. De meeste facelifts worden uitgevoerd in combinatie met een vorm van liposuctie. Het belangrijkste voordeel van een faceliftoperatie is dat de operatie gemakkelijker te bekostigen is dan een liposuctiebehandeling. Het is ook veel veiliger.

Rhinoplastie

Rhinoplastie is een ingreep die wordt gebruikt om de omvang en de lengte van de neus te vergroten. Ze wordt soms ook gebruikt om de neus uit te lijnen voor astigmatische geuren. De ingreep wordt niet alleen uitgevoerd om de neus esthetischer te maken, maar ook om inkepingen in het gezicht en andere gebreken te corrigeren.

Vagectomie

Deze ingreep is vergelijkbaar met een faceliftoperatie. Ze wordt gebruikt om overtollige neus- en neusharen op te ruimen en te verwijderen. Ze wordt soms gebruikt om tatoeages te verwijderen.

Veel mensen hebben een aantal ingrepen ondergaan om hun neus esthetischer te maken. De kwaliteit van het werk kan afhangen van het soort aangezichtschirurgie dat wordt uitgevoerd. Er zijn afzonderlijke procedures die worden gebruikt om de spieren en de huid te beschermen tegen infecties. Als u een gezichtsoperatie overweegt, moet u een gekwalificeerd cosmetisch chirurg raadplegen om de volledige omvang van de procedures te leren kennen en wat ze precies zullen inhouden.

Door een chirurgische ingreep te ondergaan, kiest u voor een leven lang weg van dergelijke ingrepen. U kunt ook profiteren van uw eigen gezonde gevoel van eigenwaarde. Als u het gevoel hebt dat uw zelfbeeld heeft geleden onder een slecht fysiek voorkomen, kunt u de hulp van uw fysiotherapeut inroepen om uw zelfbeeld nieuw leven in te blazen en uw fysieke verschijning te verbeteren.

Als u overweegt een cosmetische ingreep te ondergaan, is het van essentieel belang dat u een hooggekwalificeerde chirurg zoekt. De regels voor het kiezen van een cosmetisch chirurg zijn de laatste jaren veranderd. U bent zich nu meer bewust van de gevaren van een behandeling door onervaren chirurgen. Zoek een plastisch chirurg met een opleiding van minstens 5 jaar plastische chirurgie of een premedische opleiding.

Het kiezen van een cosmetisch chirurg is veel gemakkelijker geworden door de vooruitgang in de moderne geneeskunde. Als u zo ontevreden bent over het uiterlijk van uw huidige arts, is de kans groot dat u uw uiterlijk kunt verbeteren en een nieuwe arts met minder ervaring kunt kiezen.

Meer informatie is te vinden bij de British Association of Aesthetic Plastic Surgeons.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.