Peeling Nijmegen

De drie belangrijkste stadia van een peeling zijn oppervlakkig, middeldiep en diep. Het hangt ervan af hoe diep de peeling is. Als de huid niet volledig wordt verwijderd, kan dit een litteken achterlaten.

Een chemische peeling is geschikt voor de gezichtshuid. Het wordt minder schurend toegepast en kan gemakkelijker worden gecontroleerd. Voor de peeling worden verschillende soorten chemicaliën gebruikt. Sommige chemicaliën worden op de huid aangebracht en vervolgens afgewassen. Sommige chemicaliën worden direct op de plaats van de peeling aangebracht. Dit hangt af van het huidtype. Bij een diepe peeling worden de peelings in de salon aangebracht en de diepe peelings in een kantoor verwijderd.

Een TCA peeling is een diepe chemische peeling. Het wordt normaal gesproken toegepast op het gezicht. Maar hij kan ook op andere delen van het lichaam worden toegepast. Gewoonlijk zijn de diepe peelings gelijk aan een fenolpeeling. Een TCA peeling kan worden gebruikt om de huid en het haar te behandelen. Het is geschikt voor het gezicht, maar diepe peelings worden ook toegepast op de hand en de borst. Het is zeer effectief om rimpels, huidruwheid, littekens, enz. te verbeteren. Huid met roodheid, pigmentproblemen, acne, psoriasis, melasma en anti-verouderingsproblemen reageren goed op deze peeling.

Het oude peelingmiddel, glycolzuur of melkzuurpeeling, wordt ook gebruikt als bureaubehandeling. Het wordt rechtstreeks op de huid aangebracht met een sponsje.

Fenol peelings zijn de sterkste van de chemische peelings. Het wordt gewoonlijk toegepast op het gezicht (gezichtsbehandeling)  en vergrote poriën worden behandeld met geparfumeerd zuiver water. Het kan alleen worden gebruikt door medische patiënten. Fenol peelings verspreiden zich gelijkmatig over de huid en stoppen de groei van nieuwe rimpels, littekens en rimpels. Het maakt de huid glad en zijdezacht.

De nieuwste chemische peeling is Juvederm. Het is alleen verkrijgbaar in de dramatische kliniek. Het verzacht rimpels en maakt de huid glad. Het wordt het best toegepast op de handen en de bovenarmen. Het vereist geen anesthesie en wordt alleen gedaan met plaatselijke verdoving. Het zet de huid uit en maakt het ruwe huidoppervlak glad. Aldus, wordt de huid hersteld. De resultaten zijn langdurig en verbetering van de kraaienpootjes. Verbetering van kleine rimpels wordt ook gevonden om van enorme resultaten te zijn. Kleine rimpels als gevolg van natuurlijke veroudering en schade door de zon worden ook verwijderd.

De anti-verouderingsvoordelen van de nieuwe therapeutische middelen blijken groot te zijn. Het gezicht lijkt gerevitaliseerd. Het gezicht wordt ontdaan van alle lijntjes en de huid wordt dikker en elastischer. het glijden gaat gemakkelijker en de last wordt lichter. Het gezicht ziet er beter en jeugdiger uit. Met al deze prachtige voordelen is dit een behandeling die door de natuur is gecreëerd.

Sommige professionele dermatologen experimenteren ook met fillers en willen weten hoe het voelt om een filler aan te brengen. Een fillerbehandeling wordt gedaan met plaatselijke verdoving en kan 30 tot 40 minuten duren. Het eventuele ongemak is minimaal en het gezicht ziet er wel steeds gladder uit. Er is geen roodheid, schilfering of korstvorming en er wordt meestal ook een minimale postoperatieve pijnstilling gegeven.

 

lees meer:

 

Schoonheidssalon Nijmegen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.