Gratis stockfoto met blad, bloemen, bruiloft

Wil je een nieuwe look voor je nagels? Welnu, het is gemakkelijk om over te nemen wat al op uw nagels is aangebracht. Neem bijvoorbeeld een nieuw kapsel. Het kan lang of kort zijn, maar het kan je fysieke verschijning gemakkelijk veranderen. Hetzelfde geldt voor een nieuwe nagellak. Ondanks het feit dat we allemaal weten hoe kleur iemands uiterlijk kan verbeteren, kan het in bepaalde situaties schadelijk zijn. Iemand die bijvoorbeeld heel lang aan de zon is blootgesteld, wil misschien geen nieuwe nagellak. De zon kan hun nagels heel goed geel maken. Als dit het geval is, probeer dan hun handen en nagels af te spoelen in een gebied met zout. Dit kan de schimmel doden die de kleur veroorzaakt en resulteren in een nieuwe kleur. Maar dit werkt alleen voor handen en nagels in een zoutwateromgeving. Dus hoe zit het met de nagels in een luchtvervuilde omgeving?

De nagelschimmel is altijd aanwezig in waterlichamen zoals moerassen, beken en behandeld water. Daar wassen is daarom een ​​goed idee. Als u echter niet geïnteresseerd bent in zwemmen in een water met veel onzuiverheden, wat kunt u dan doen? Behalve het spoelen van uw voeten en mond voor een snelle reiniging, kunt u een van de volgende behandelingen proberen.

-Schoenweek-dit is wanneer je een kopje water mengt met 10 tot 20 druppels van het extract van natuurlijke nagelschimmel en je voeten daarin twintig tot veertig minuten laat weken. Geef daarna uw voeten een bad, u kunt ook een puimsteen op de voet en enkels aanbrengen.

– Nagelriemverwijdering – u kunt het bekende 'mes' gebruiken om de dode nagelriem te verwijderen. Je moet het echter in de tegenovergestelde richting van de schimmelgroei gebruiken. Met een nagelriemverwijderaar moet je eerst de dode nagelriem losmaken. Knip echter niet te dik, anders knip je te diep en kan de nagel eraf vallen.

– Schimmelcoating – Je volgt de 'overwash' volgens het patroon van de schimmel. Je bedekt je nagels en tenen met een hydraterende crème en vijlt daarna de losse nagelriemen weg. Vervolgens breng je de nieuwe nagels aan en polijst je ze en geef je ze een lichte ruwe textuur. Je smeert de volgende laag van de hydraterende crème uit en herhaalt de stap opnieuw.

Vaak zal de schimmelinfectie zich in de huid rond de nagel verplaatsen en een ontsteking veroorzaken. Het dichtst bij de huid is de basis van de nagel. Als de schimmel niet ernstig is, krijgt u een rode of paarse vinger. De schimmel kan gemakkelijk worden opgespoord door naar de vinger te kijken en te letten op waar de nagel gaat als je op je duim drukt. Als u een van de bovenstaande symptomen heeft, moet u een arts raadplegen. Als u echter slechts een lichtroze kleur krijgt van een opdruk of twee en u kunt het probleem zelf oplossen, is er geen reden om er niet voor te zorgen.

Hieronder staan ​​een paar preventietips voor degenen die wachten op het uitzoeken van een nieuwe fles nagellak of het veranderen van je nagelkleur.

– Voordat u kleur op uw nagels aanbrengt, moet u uw nagelvijl slijpen. Sla het bestand op totdat u klaar bent om kleur toe te passen. Uw bestand zal een betrouwbaar hulpmiddel zijn als u het Poolse bestelnummer typt. Als je klaar bent om te polijsten, kun je beginnen met het eerste stukje nagelriemen. Knip de nagelriemen altijd in de richting van de groei van de nagel. Polish is gemakkelijk aan te brengen als de nagel helemaal droog is.  Wimperextensions Delft

-Als je klaar bent om nagellak aan te brengen, ga dan langzaam en breng de nagellak in één richting aan tegen de groeirichting van de nagel in.

-Om overtollige nagellak te verwijderen, ga je naar de nagel met een nagelriemstokje of wattenstaafje. Tik en schud het teveel eraf.

Experimenteer niet met te veel nagellakkleuren tegelijk. Geniet van de natuurlijke uitstraling van je nagels!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.