ghd Max Styler - stijltang • de Bijenkorf

Eerst en vooral moeten we afstappen van het gebruik van bobby pins en elastieken die niet zullen breken. Verreweg het meest gebruikte middel om het haar vast te binden is een vlinderdasje, en deze zijn verkrijgbaar in vrijwel elke winkel waar mooie kleren worden gekocht.

Maar voor wie wat extra tijd over heeft, hebben we enkele biologische haarproducten die je haar de extra glans en zachtheid kunnen geven die het nodig heeft. Veel natuurlijke haarmerken bieden bijvoorbeeld een olie aan die verondersteld wordt deel uit te maken van het conditioneringsproces. Wat de olie doet, is het conditioneren. Veel mensen kopen om die reden de olie en masseren die rechtstreeks in hun hoofdhuid, in de verwachting dat de hoeveelheid olie die daar van nature zit, toeneemt. En als u zich met koud water uitspoelt voordat u de shampoo gebruikt om de olie eruit te krijgen, is dat ook gewoon extra conditionering.

Het internet is een geweldige plek om recepten voor haarverzorging te vinden. Meestal vereisen de recepten dingen als appelazijn, groene thee, vitamines en andere kruiden. Dit komt omdat het niet gebruikelijk is voor mensen om gewoon naar het boek te gaan en zich in te lezen. Sommige mensen bekijken video's op YouTube, en sommige mensen praten met elkaar over wat te doen. Nou, dat hoef je allemaal niet te doen. Nodig je vrienden uit en laat ze met elkaar praten over wat je moet doen. Hoe meer mensen je leert kennen, hoe groter de kans dat je tot een oplossing komt.

Het eerste wat je moet doen is beslissen of je commerciële haarproducten gaat gebruiken of zelfgemaakte. Degene die speciaal voor gekleurde lokken zijn samengesteld zullen beter zijn dan degene die basis zijn. HUVLP, of anopheline-vinaminezuur, is een niceplexformule die speciaal is ontworpen voor gekleurde lokken. Het biedt de extra bescherming die de kleur en ontwikkelaar klam nodig hebben.

Het volgende dat je zult moeten doen is een kleur kiezen. Zodra je hebt bepaald welk zout je gaat gebruiken, moet je in staat zijn om de tint te bepalen die de basis van de perm gaat worden. Wees echter op uw hoede voor te licht of te donker. De vuistregel is dat hoe donkerder de kleur, hoe lichter het resultaat.

Het volgende punt is de plaatsing. De vuistregel is om de kleur die het meest intens zal zijn op het hoofd te plaatsen. Dan plaats je het rond de omtrek van het hoofd, en als laatste breng je de developer aan. De ontwikkelaar gaat ervoor zorgen dat het haar glanzend en vol van glans blijft.

Het gevoel dat met dit proces gepaard gaat, zal echter een beetje een beproeving zijn. Het gevoel is dat het haar in het begin plakkerig zal aanvoelen. Ik weet dat dit niet het gevoel is dat je wilt, dus zorg ervoor dat de haren nat zijn. Ik weet dat dat niet altijd het geval is, dus ik ga gewoon bevestigen dat het beter is om je haar nat te maken voordat je het gaat krullen.

Zo, daar is het. Dat is hoe je je haar krult met een stijltang. Het is vrij gemakkelijk toch? Volg gewoon deze stappen en je zult het onder de knie krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.