Herenkapper Tilburg

til burgend ligt in het hart van het kantongebied van Tilburg, Duitsland. Mensen die in dit gebied wonen, zijn meestal op dezelfde dag in dezelfde straat te vinden, omdat ze naar dezelfde school gaan. Mensen die al lang in deze buurt wonen komen vaak bij elkaar in onze barbershop om bij te praten over elkaars dag. Aan de muur van onze salon hangt een ingelijste verzameling van vooral toeristische foto’s. Als onze klanten deze bekijken, zeggen ze vaak: “Ik ken deze plek al jaren.”

Veel van de toeristen in onze salon komen uit heel Europa, even zwaaien naar de mooiste plekjes van hun thuisland. Als we aan hen denken, zeggen we: “Wow! Je ziet er totaal anders uit!” Dat is waar, maar slechts tijdelijk. Hun ervaring in Duitsland, die hun idee heeft gevormd van wat een Duitse man of vrouw zou moeten zijn, zal snel genoeg voorbij zijn. Tenzij ze in contact blijven met hun wortels, zullen ze snel weer “normale” en “functionele” mensen worden.

Dat is wat onze salon doet. Wij helpen mensen om te leren leven met constante verandering. Hoe vaak heb je niet gehoord, “Ik hou niet van verandering.” Heb je ooit in de spiegel gekeken en gedacht, verandering? Wat er ook gezegd is, het kan niet!) Er is een zwaai van de Very Special Brush nodig om de eerlijke realiteit naar boven te halen.

Elk kapsel moet voor de dag gepland worden. Het moet met precisie worden uitgevoerd. De klant wil een kapsel zien waar hij of zij verliefd op zal worden.

We leren de klant hoe hij zijn nieuwe kapsel moet kiezen. Het is niet gewoon een vorm op het hoofd knippen en zeggen, “go,” toch? Het is een plan. Er zijn fases, offers en rituelen. Het is iets wat Deepak Chopra me vertelde dat hem geleerd is.

Waarom is het belangrijk om te plannen hoe u uw haar wilt dragen als uw haar niet krullend is? Omdat het plannen van de manier waarop je je haar zal dragen een kader creëert rond het gekrulde haar. Stel je voor dat je de manier plant waarop je je haar gaat vastbinden. Doe je het in een knot zoals Jennifer Aniston of in een paardenstaart zoals Britney Spears? Wie heeft de tijd om dat te doen? Het is makkelijk voor te stellen.

Niet plannen is nog een reden waarom veel klanten wegblijven van de reclames voor plan-shampoo en Versus-producten.

Het is plannen om het haar op te steken, plannen om te springen, plannen om er netjes uit te zien, enz. Het is een manier om de controle weg te nemen van de oncontroleerbare natuur.

Om het plan te voltooien moet het beardi.

Nadat de cliënt het plan heeft doorgenomen en tevreden blijkt te zijn, wordt het plan uitgebreid met andere stappen die de cliënt moet zetten.

Het wordt ook wel een grijp-, kleur-, texturiseer- of verbeteringsplan genoemd.

De grijpfase bepaalt de natuurlijke kwaliteiten van het haar, in plaats van die kwaliteiten te veranderen.

De juiste kleur voor het haar is de eerste stap in het plan. Gebruik behandelingen om de specifieke kleur te krijgen die cliënten willen.

Zodra de klant de kleur heeft, worden vlechten en andere technieken gebruikt om het gewenste effect te bereiken.

Het omvat fasen als:

o – vlechten

o – kleuring

o – toepassing

Dus, als u de volgende keer uw salon bezoekt, kijk dan naar het menu, de afdeling, het Propaan-vak, of de accessoires die worden aangeboden, en vraag uzelf af: “Zie ik er tevreden uit?” Als u naar het menu van uw kapper kijkt, zult u zien dat er vaak keuzes beschikbaar zijn om te helpen bij het kleuren, textureren en stylen. Waarom zijn er niet ook keuzes beschikbaar voor de verzorging van mijn kroonjuweel?

Heeft u beperkte opties vanwege de tijd die het u kost om verschillende haarbehandelingen uit te voeren?

Gelukkig zijn er vaak opties beschikbaar om uw kroon op het werk te laten schitteren. Oplossingen die slechts zelden beschikbaar zijn, maar als ze er zijn, zijn ze meestal voor topklanten.

Er zijn zelfs opties beschikbaar die u zelf kunt uitvoeren. Soms duurt het maar een paar minuten. Soms zelfs een uur. Het hangt af van de technicus en het product dat voor de haarbehandeling wordt gebruikt. Ongeacht de tijd die nodig is voor de verschillende haarbehandelingen, moet er altijd een schriftelijk onderhoudsplan zijn voor elk van de opties die regelmatig worden aangeboden.

Van professionele haarverzorging tot het koninklijke bad, zorg ervoor dat u een schriftelijk onderhoudsplan heeft voor al uw opties, inclusief de dagelijkse verzorging van uw haar. Er moeten altijd specifieke ingrediënten zijn voor elk van de behandelingen die in het plan zijn opgenomen. Jammer genoeg is er vaak geen manier om een geschreven plan te vervangen door een mondeling plan.

Tot de klant gewend is de haarbehandelingen zelf uit te voeren, moet u hem doorverwijzen naar een betrouwbare persoon die voor zijn haarverzorging zorgt.

Het haar wassen

ShampooHet wassen van het haar hoeft niet dagelijks te gebeuren. Dagelijks wassen zorgt ervoor dat de hoofdhuid harder moet werken dan Minder, als de cliënt dagelijks werkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.