Gezichtsbehandeling Haarlem

 

Instructies voor kapsels

Het kapsel van de kapper is zeer belangrijk. Op het moment dat het haar gewassen wordt, rijmt de Barber meestal met het kapsel, maar dit is slechts een grove richtlijn. Het knippen van het haar moet vanaf de hoofdhuid naar achteren worden gedaan. De achterkant heeft de neiging om een veel grotere vlinder te hebben en de schaar moet zeer scherp zijn. De schaar mag alleen worden gebruikt op haar met een beschermer. Korte kapsels zijn veelvoudige plooien van de boven- of achterkant van het hoofd, en het kapsel wordt meestal uitgevoerd door een schaar.

anners voor de kapperszaak

De meeste klanten zijn niet bezorgd over de prijs van de knipbeurt. Ze willen gewoon de stijl van de knipbeurt voelen. Hiervoor vertrouwen ze op de kapper. Meestal zal de kapper de knipbeurt zelf verzorgen plus eventuele schade aan het haar herstellen. Hij zal het haar netjes voorbereiden en ervoor zorgen dat het met het juiste aantal machines wordt uitgevoerd. Hij zal zorgvuldig controleren of het haar geen scheuren of barsten heeft opgelopen. Vervolgens zal hij ervoor zorgen dat de haarlijn netjes en symmetrisch wordt gehouden.

Hoe vind je de beste kapper?

Als u op zoek bent naar de beste kapper, zult u uiteraard rekening willen houden met zijnace en reputatie. Maar andere punten die belangrijk zijn, zijn de netheid van de kapperszaak, de houding van het personeel en de kwaliteit van de gebruikte apparatuur en producten.

Laten we eerst eens kijken naar de winkel zelf.

De winkel moet er netjes en opgeruimd uitzien. Sommige winkels zien er ordelijk maar netjes uit, terwijl andere er onverzorgd uitzien. U kunt de netheid van een winkel beoordelen door naar binnen te kijken. U kunt kijken naar winkels met grote ramen en lange scheidingswanden. Ramen kunnen worden geïnspecteerd om te zien of ze papier gebruiken dat tussen de spijkers en op de muur is genaaid. Ook de scheidingswanden moeten worden onderzocht op vuil dat zich zou kunnen hebben opgehoopt.

gesneden voor comfort

Tenslotte, wanneer u uw keuze van kappers hebt beperkt, probeer dan te onthouden dat terwijl hij het haar knipt, hij verondersteld wordt magie uit te voeren. Het is zijn taak om uw gelaatskleur te verbeteren. Dit wordt bereikt als het haar in een gemakkelijke lijn wordt geknipt en de schaar dicht bij het hoofd van de kapper wordt bediend.

Je kunt deze simpele vraag aan elke kapperszaak stellen:

Wast het personeel ooit hun handen voor en na het knippen?

De meeste stylisten zullen tot dit uiterste gaan, maar het is volkomen aanvaardbaar.

In ieder geval, eller vertelt u dat zodra het haar klaar is met knippen, het personeel hun handen zal wassen en het haar niet meer zal knippen gedurende een week.

Kijk goed naar de hand van de kapper. Als er vuile of bebloede handen zijn, kunt u er 100% zeker van zijn dat de kapper geen haar knipt, want schone handen zijn belangrijk voor het hele proces.

Er zijn andere redenen waarom een stylist het haar van zijn klanten zou knippen. Hij kan iemands haar knippen om geld te verdienen, bijvoorbeeld. Of hij kan het uiterlijk van zijn klant verbeteren door haar een nieuw, aantrekkelijk kapsel te geven.

Welke kapper?

Het is aan te raden dat u een stylist vindt wiens kapsels u gemakkelijk aankunt, en bij voorkeur een stylist wiens gezicht u goed vormt. U wilt zo weinig mogelijk tijd in de stoel doorbrengen en de beste snit voor u bereiken.

Stylisten zijn te vinden in verschillende salons, klinieken en winkels. De meesten van hen zijn professionals, wat betekent dat ze uw behoeften en haarbehoeften zullen bedienen. U kunt een stylist vinden in de dichtstbijzijnde salon, die u zal helpen de beste stylist voor u te vinden.

U kunt een stylist vinden in uw dichtstbijzijnde stad of bij de dichtstbijzijnde winkel voor schoonheidsartikelen. rijd in uw omgeving rond om namen van mogelijke stylisten te verzamelen.

Als u uw lijst eenmaal hebt beperkt, ga dan naar een geschikte kapsalon (de kapsalon waar u vaak komt is geen goede optie), en interview de stylisten. Het is vooral goed als u de persoonlijke aanbeveling kunt krijgen van iemand die u kent.

luister naar hoe de stylisten beschrijven wat ze zullen doen, het type haar dat je hebt en het type stijl dat je wilt.

Zodra u het kapsel beschrijft dat u wilt, kunt u de stylist vragen om zijn aanbeveling voor een bepaalde stylist.

Ga niet naar vreemden toe

Een nadeel van naar een salon gaan is dat je erheen moet rijden om je haar te laten knippen. Dit kost je meestal een uur of twee. Als u een vaste klant bent, moet u een middagje uit organiseren met de persoon wiens haar u knipt om zijn aanbevelingen over een geschikt kapsel te horen.

U kunt ook een informele zoektocht online proberen. De meeste online beoordelingen kunnen worden gevonden door eenvoudig te zoeken met uw favoriete zoekmachine.

Lees meer:

Schoonheidssalon Haarlem

Schoonheidsspecialiste Haarlem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.