Tattoo shop Utrecht

 

Tegenwoordig zijn tatoeages niet alleen voor ravers en punkers. Ze worden ook mainstream en je kunt een tatoeage niet meer onderscheiden van een levende persoon. Tatoeëren bestaat al vele jaren en blijft groeien.

In de oudheid maakten de mensen liefdesspiralen van stoffen ornamenten. Ze plakten juwelen op de huid of beschilderden hem. In de eeuw vóór de literatuur nam de cultuur de overhand. Mensen leerden over het geschreven woord en hoe te schrijven met klasse en grote aandacht. Mensen begonnen zichzelf ook te beoordelen op de woorden die ze schreven. Er werd gezegd dat mensen pas echt mooi zijn als ze vrij zijn van haat.Als een persoon echt vrij is van haat dan kan hij echt mooi zijn.

Om deze reden is tatoeageverwijdering altijd gewild. Er zijn twee hoofdredenen voor verwijdering; de ene is raison d’etre. Dit heeft te maken met de pijnlijke ervaring van de eerste tatoeage die wordt aangebracht. U moet echter weten dat elke verwijderingsmethode gepaard gaat met pijn. Enkele van de verwijderingsmethoden zijn:

Verwijderen met laser – Elk klein beetje tatoeage wordt verwijderd met behulp van lasers. Dit is een vooraf bepaald pijnlijk proces dat meestal in een kliniek wordt uitgevoerd. De lasers kunnen sneller zijn dan elektrolyse en sommige gediplomeerde beoefenaars kunnen zelfs een kleine tatoeage in minder dan 30 minuten verwijderen. Het is belangrijk op te merken dat een tatoeage pas na een paar jaar volledig zal vervagen, wat betekent dat een reeks van ongeveer 6-8 behandelingen nodig is voor een goed resultaat.

Dermabrasie – Dit is een cosmetisch handapparaat dat de tatoeage van de huid schraapt. Het is uiterst pijnlijk en het duurt ongeveer een week of twee om van een tatoeage af te komen. Dermabrasie is vergelijkbaar met naaldtherapie, hoewel het pijnlijker is.

Excisie – De huid wordt strak getrokken terwijl ze met een schaar wordt weggesneden. Verdoving wordt toegepast om het gebied te verdoven en pijnmedicatie indien nodig. Een buikwandcorrectie is een zeer moeilijke procedure die in een ziekenhuis wordt uitgevoerd en gewoonlijk twee tot vijf uur duurt.

Weefseluitzetting – Dit is een tatoeage-achtige procedure waarbij gezondere huid wordt uitgezet om deze groter te maken. Het is vergelijkbaar met een natuurlijke tatoeage, maar de resultaten zijn meestal ongewenst. Er is een manier om de littekens met deze methode bijna onzichtbaar te maken, maar het is zeer kostbaar.

Wij hopen dat dit helpt om u een idee te geven van wat er allemaal komt kijken bij het verwijderen van tatoeages. De meeste van deze procedures kunnen worden uitgevoerd in het kantoor van de cosmetische tandarts of in een kuuroord of resort. Meestal duurt het twee of drie keer om een tatoeage permanent te laten verwijderen. Het hangt af van de hoeveelheid werk die nodig is en welke dichtheid van tatoeage verwijdering de arts bereid is te doen.

Het is belangrijk dat iedereen die een tatoeage heeft, begrijpt dat de tatoeage een vorm van huidtrauma is en geen schoonheidsproces. Luister naar uw dermatoloog en bescherm uw huid wanneer u kunt door zonnebrandcrème te dragen en kleding te dragen die de huid bedekt die geïrriteerd is. Kies ook nooit een cosmetisch tandarts met weinig professionele praktijkervaring, d.w.z. ervaring met het snijden of tatoeëren van getatoeëerd weefsel.

Weeg alle verschillende opties af voordat u zich erop toelegt en onthoud dat hoe pijnlijker, hoe beter u geholpen zult zijn. Een andere overweging bij het kiezen van een cosmetische tandarts is waar u een praktijk wilt hebben voor het uitvoeren van uw cosmetische tandheelkundige werkzaamheden. Zorg ervoor dat u alleen op zoek gaat naar de meest gekwalificeerde en gerenommeerde cosmetische tandartsen en gezien het aantal cosmetische tandartsen kan dit een verwarrende taak zijn.

Lees meer;

piercing studio utrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.