Nagelstudio Naaldwijk

 

Nagelkunst is het meest veelzijdige en nieuwste modestatement. Het brengt niet alleen mode in de mode-industrie, maar, het voegt schoonheid toe aan je individuele stijl. Nagelkunst is eigenlijk kunst in de zin dat het jouw uitdrukking is van hoe je wilt dat anderen je zien. Het is erg belangrijk om je nagels in goede conditie te houden. Maar je moet de nagels van je tenen niet verwaarlozen. Een goed verzorgd paar teennagels zijn net zo belangrijk.

Onze nagels zijn ontworpen om het lichaam te beschermen en ons te beschermen tegen bepaalde milieu-invloeden. De nagels beschermen onze vingertoppen wanneer we onze handen gebruiken. Ze worden ook gebruikt om te krabben. Ze worden ook gebruikt voor de zeer belangrijke functies van de spijsvertering en de menstruatie. Mollen en wratten worden ook via de nagels van de huid verwijderd. Als er een verwijdering is voor een ziekte, worden de nagels daarvoor verwijderd. Iemand mag een moedervlek verwijderen met een speciale moedervlekverwijderaar om de huid gezond te houden en om ervoor te zorgen dat de moedervlek niet opnieuw probeert te groeien.

Door de nagellak geven we onze nagels het nodige concurrentievoordeel. Nagellak voegt schoonheid en kleur toe aan onze nagels. Het heeft een lange weg afgelegd van hoe we de behoefte aan een manicure of pedicure salon waarderen. Het helpt niet alleen onze nagels, maar helpt ook onze huid gezond te blijven. Geeft je een beter gevoel, nietwaar?

Of u nu uw vitaminen neemt, uw tanden poetst, buiten gaat spelen of boodschappen doet voor dierenvoer, een gezonder alternatief voor een dood dier is het beste voor het dier. Denk er eens over na. Zou jij het afval eten? Het is grappig, maar we eten vaak de lekkernijen die de natuur ons biedt, zonder na te denken over de schade die het kan veroorzaken.

De volgende keer dat u in de supermarkt of drogist bent, moet u zich dus afvragen of u niet beter een gewoon nagelverzorgingsproduct kunt kopen dat uw nagels verzorgt en verfraait. Afgezien van de gezondheidsproblemen zal er weinig verschil zijn tussen je nagels en je vingers. Tot slot, een van de nagelverzorgingstips die ik met je zal delen is het vermijden van het knippen van je nagelriemen. Niet alleen zullen je nagels hierdoor pijnlijk en geblesseerd worden, het zal ook de groei van je nagels vertragen.

En vergeet tot slot niet je voeten, kuiten en ellebogen te masseren terwijl je schoenen draagt. Het helpt je bloedsomloop op gang te houden en het is een geweldige manier om te ShaOL-en.

Ben je nu klaar om je nagels te behandelen zoals het hoort?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.