Kapper Sint Willebrord

De term barbershop werd voor het eerst vermeld in het jaar 1762, in de betekenis van een plaats waar barbiers permanent de baarden van hun klanten onderhielden. In de USpencer’saqueousmanor-sectie van de woordenlijst staan alle kapsels, scheerbeurten en andere haarsnijbeurten die door barbiers worden uitgevoerd.

Hoe populair de barbershop ook was, zijn wortels gaan veel verder dan de geschiedenis van de barbershop. In sommige toonaarden is de barbershop de plaats waar de hoofdhuid geheeld wordt na het scheren of ergens in een droog grasveld geschoren te zijn. Maar in sommige toonaarden is de barbier de “ritual buster” en is de getextureerde man de barbier van het uur. Er zijn enkele trucs voor een goede scheerbeurt waarmee rekening moet worden gehouden, wil de barbier een goede boterham verdienen als barbier.

Scheermes

Selecteer een barbier die een licentie heeft om een scheermes te gebruiken. Dit is het belangrijkste onderdeel van een kapperszaak dat alleen voor gebruik door de barbier is. De straight razor zal geven veel dichter scheren en het feit dat het dunner is, zal het scheren techniek veel gemakkelijker. In sommige instellingen worden mannen en vrouwen opgeleid om rechte scheermessen te gebruiken, maar sommige mannen en vrouwen gebruiken zonder enig geluk mesjes met een enkele rand. Een recht scheermes kan zowel door mannen als door vrouwen worden gebruikt.

Scheerapparaten voor mannen – deze methode is niet aan te bevelen als vervanging voor een echte barbierszaak. In de lang vervlogen tijden van de kapperszaken gebruikten de kappers scheermessen om het haar af te snijden, een gekarteld ijzer en een dag bril om het zichtbare haar van het gezicht te scheren. Deze methode bestaat al lang niet meer.

Laten we het goede oude verband niet vergeten. Dit wordt gebruikt om te voorkomen dat kleine wondjes snel genezen. Het wordt ook gebruikt bij het efficiënt scheren van oneffenheden op het hoofd. Er zijn 2 soorten zwachtels:

Er zijn gewone die rechtstreeks op de wond worden aangebracht, en gewone die op een wattenbolletje worden aangebracht. gewone zijn echter veel gemakkelijker te hanteren, hebben minder tijd nodig om te genezen, en het belangrijkste is dat ze druk uitoefenen op de wond, niet op de omringende huid. Alleen al om deze reden zijn gewone verbanden ideaal voor iedereen die geen andere littekens op het lichaam heeft. gewone verbanden kosten ongeveer een dollar per stuk.

Effen of gelaagde verbanden worden het meest gebruikt. Gelaagde verbanden bedekken een groter oppervlak. Ze kunnen het best op de hoofdhuid worden aangebracht omdat het haar daar dikker is en je je nekspieren niet hoeft te spannen om het op te tillen. Ze kosten ongeveer een dollar per stuk.

Gezondere mensen hebben meestal geen problemen met verband, maar als je jeuk hebt, probeer er dan een.

 

lees meer:

 

Kapper Etten Leur

Kapper Hoeven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.