Wenkbrauwen henna

Je kunt je wenkbrauw henna langer dan 24 uur laten zitten. Of je kunt de inkt eruit scrubben voordat je de studio verlaat. Zorg ervoor dat je je wenkbrauwpotlood nooit met iemand deelt, want het delen van een wenkbrauwpotlood kan permanent een einde maken aan je wenkbrauwen.

Diode brushed henna is vrij veilig in gebruik. Het potlood is een combinatie van veilige en zuivere henna extracten en andere natuurlijke toevoegingen. Ze kon een klant niet zover krijgen om haar vinger in de henna plant te dopen en haar wenkbrauwen aan te raken. Evenmin kon ze een klant zover krijgen om de henna op haar gezicht aan te brengen.

Meestal zal de eerste toepassing de huid rond de wenkbrauwen paars kleuren vanwege de “kleuring” van de plant op de huid. Maar na een paar dagen begint de huid te vervagen en paars te worden vanwege het exfoliatieproces. Dan moet je de gebieden gewoon zachtjes scrubben met een loofah.

“Het is te gevoelig, we kunnen het niet riskeren.” is een veel voorkomende opmerking van de klant als het gaat om wenkbrauw tatoeages. Ja, het is waar, als er een tatoeage in de wenkbrauw zit, is die gevoeliger dan de rest van het gezicht. Maar, de tatoeage werkt alleen op de wenkbrauwen, en de combinatie van de twee tatoeages maakt het veiliger.

Wanneer je een stijl creëert die natuurlijk is en bij je gezichtsvorm past, kan het kleuren van je wenkbrauwen de hele look versterken. Een klant van mij had maandenlang haar wenkbrauwen vermeden, omdat ze zo donker waren. Uiteindelijk zei ze: “Als ik ze niet kleur, groeien ze nooit meer aan.”

In het begin groeiden haar wenkbrauwen niet terug, maar binnen een paar weken zagen ze er beter uit. En nu ziet ze eruit alsof ze een permanente bronzen wenkbrauw heeft.

 

lees meer:

 henna brows cursus

 henna brows

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.