Barber Eindhoven

 

Het lijkt erop dat overal waar je komt er bedrijven zijn die je kwetsbaarheid proberen uit te buiten. Ik heb nog nooit van een echte kapperszaak gehoord. Waar komt dat idee vandaan?

Ik denk dat het concept van een kapperszaak uit Groot-Brittannië komt. Er zijn veel mannen die in het leger dienen en getraind moeten worden om te doden of naar een speciale school gaan voor jongens die beroepshalve in dienst gaan. In plaats van naar een kapperszaak, gaan deze jongens naar een basis waar ze getraind worden om te doden.

In een kapperszaak knippen ze haar als beroep en het is een manier van leven. Het moet een veilige veronderstelling zijn dat ze waarschijnlijk bijna geen gewelddadige neigingen hebben. Beter nog, ze hebben waarschijnlijk afschuwelijk hygiënische.

Ik ben niet voor een kapperszaak toks. Een barber of een trimmer kan een puinhoop maken van iemands haar als ze onervaren zijn. Aan de andere kant, dit zijn de jongens die het knippen doen. Die weten ook niet beter.

De laatste tijd is de situatie verbeterd. Langzaam zijn mannen gaan beseffen dat hun haar belangrijk is. Als ze zien dat trotse mannen bandjes of kleine brilletjes dragen, is dat een vrij goede indicatie dat ze het belang ervan hebben ingezien.

Er zijn natuurlijk problemen met tatoeages. Wie wil er nu een tatoeage behouden die hem in de problemen kan brengen en hem er misschien uit moet snijden. Sommige mannen kunnen zich het echte werk gewoon niet veroorloven, maar dat betekent niet dat ze de storende merktekens moeten houden.

Er is echter een manier om het getextureerde nummer te verhullen en sommige mannen zijn daartoe in staat. Het wordt op dezelfde manier gecamoufleerd door ontwerpen en patronen. Het probleem is dat niet alle mannen in die opzichten creatief zijn.

Ze zijn in staat om zich te ontdoen van de camouflage en echt wat kunstzinnigheid gedaan op hun gezichten. Er zijn een paar ongewone die je echt op andere gedachten kunnen brengen. Sommigen gaan voor de kaalkop look of iets dergelijks.

Zelfs als je het netjes geschoren houdt en het gewoon een kwestie van schoon blijven is, zou je twee keer kunnen nadenken om naar een kapperszaak te gaan. kapperszaken houden zich ook met meer bezig dan alleen haarverzorging. Ze zijn nu een centrum voor mode en trends geworden. Mannen die er werken zeggen dat ze het geweldig vinden omdat het niet alleen hun werk is dat ze doen. Het is ook een manier om zich uit te drukken en een manier om met anderen om te gaan.

Ze zeggen dat de kapperszaak nu een chique plek is om wekelijks te bezoeken. Mannen die erheen gaan, krijgen meer dan alleen een knipbeurt. Ze krijgen nu ook andere diensten. Ze kunnen manicures, pedicures en airbrushing krijgen. Voor het airbrushen krijgen ze Matte Wax, Satijn Wax, of Diamantvijl. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het helpt mannen zich meer zichzelf te voelen. Ze kunnen zich ontspannen en hun creativiteit gebruiken.

De Wereld van Vandaag had een stuk over de groeiende populariteit van kapperszaken. Naarmate de technologie geavanceerder wordt, gebruiken steeds meer mannen producten om hun hari te verzorgen, zoals shampoos, vochtinbrengende crèmes, föhns en beschermingssprays. En ja, mannen worden op dit gebied door vrouwen aan de kant gezet. Maar mannen beseffen dat ze meer tijd moeten besteden aan hun persoonlijke verzorging. Een kapper is een goede optie.

Lees meer:

Barbershop Eindhoven

Herenkapper Eindhoven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.