Zonnestudio Utrecht

Zonnestudio Utrecht

Tijdens de zomermaanden verwaarlozen we vaak wat het beste is voor onze gezondheid. De zon kan ongevaarlijke maar ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Als je om je huid geeft, wil je de zon tijdens de zomermaanden vermijden. Veel mensen houden echter van bruinen en zijn van plan dit in de warme maanden te doen. Voor hen is een lokale zonnestudio handig. Ze komen elke dag langs voor een basiskleuring. Maar je wilt niet slapen in de Patchouli Oils van de ochtend. Gelukkig zijn er manieren om de schade te beperken.

Zonnebanken kunnen ook uw huid beschadigen door deze te verbranden. En het is gemakkelijk in te zien waarom. Om een ​​mooi kleurtje te krijgen, liggen mensen vaak in de ligbedden op de uren dat de zonnestralen het aangenaamst zijn. Het exacte tijdstip waarop een zonnebank wordt gebruikt, is moeilijk te raden. Over het algemeen is het het beste om 's nachts te bruinen, wanneer de zonnestralen het sterkst zijn.

Het is gemakkelijk om te weten hoe laat het is. Vooral als je een beginner bent, weet je misschien niet of het te laat is. Als u in de zon ligt en zonder enige bescherming bruint, kunt u verbranden, uw huid ontdoen van vocht en uw huid irriteren. Wanneer u bruint, wordt de huidlaag vergroot en heeft deze een ongelijkmatige textuur door de dichtheid van de haartjes. Dit blijft de hele dag zo. Aan het einde van je kleurtje ziet je huid eruit als leer. Het wordt ook erger – de kleur gaat snel weg en je zit vast aan de buff. Zelfbruiningsproducten kopen is eenvoudig. De benodigdheden zijn ook geweldig.

De beste zelfbruinende lotion beschermt je huid, terwijl je toch lekker bruin wordt. Het doet dit door natuurlijke oliën te bevatten die de buitenste laag van je huid vormen. Het bevat ook vochtinbrengende crèmes die helpen om je huid glad en soepel te houden. Een bijkomend voordeel van bruiningslotions is dat ze ervoor zorgen dat je huid meer melanine aanmaakt.

Ze hebben ook een kalmerend middel in de bruiningslotion, dat de zenuwen kan kalmeren die gepaard gaan met het tintelende gevoel. De meeste van deze producten bevatten vochtinbrengende crèmes en vitamines om je huid te voeden. Alpha Hydroxy Acids helpen zelfs bij het revitaliseren van uw huid.

Sommige van deze huidverzorgingsproducten zijn bijvoorbeeld gemarkeerd als Dode Zee-producten. Het is vanwege de mineralen in Dead Sea Cosmetics dat ze je huid gladder en mooier kunnen maken. Behalve dat ze de huid revitaliseren, verbeteren ze ook de textuur van de huid. Huidverzorgingsproducten bestaan ​​uit vochtinbrengende crèmes, reinigingsmiddelen en nog veel meer. Deze Dode Zee producten zijn in staat om de beschadigde huid, puistjes en puistjes te herstellen.

herstelt schade uit het verleden en geeft je de stralende, mooie huid terug die je had toen je een kind was. Als u van plan bent om in de salon te bruinen, zullen deze producten ook helpen bij het beschermen van uw huid tegen schadelijke UV-stralen. Bruinen in de salon kan schadelijk zijn voor uw huid omdat de intensiteit van de UV-stralen anders is dan bij natuurlijk bruinen. Als je natuurlijk bruint in de tuin, is er geen barrière tussen de huid en de UV-stralen. Bovendien is er een grotere kans op verbranding en rimpelvorming bij het op natuurlijke wijze bruinen.

Door natuurlijke bruiningstechnieken of methoden zoals airbrush te gebruiken, kunt u de intensiteit van het bruiningsproces onder controle houden. Je krijgt nog steeds het bruiningseffect, maar de gezondheidsrisico's zijn altijd aanwezig. Als u zonnebanken gebruikt, wordt u altijd volledig blootgesteld aan de intensiteit van de ultraviolette stralen, zelfs als u uw huid hebt getraind om ze te verdragen. Wees dus verstandig bij het kiezen van bruiningsproducten. Als je de goudbruine look wilt krijgen, kun je voor de beste zelfbruinende lotion gaan, maar ben van plan om met de natuurlijke te beginnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.